loading...
معرفت شناسی , مطالعات علم و فناوری
ahmad بازدید : 3250 جمعه 14 تیر 1392 نظرات (3)

به نام خداوند جان و خرد --- كزين‏برتر انديشه برنگذرد

رويان فلسفه در زهدان معرفت‏شناسى روييد و باليد و ....                 

ahmad بازدید : 12755 شنبه 30 دی 1391 نظرات (2)

تاریخ فلسفه راتلج چکیده تاریخ فلسفه غرب، از آغاز آن در سده ششم پیش از میلاد تا زمان حاضر، است که به شکل تاریخی تنظیم شده است.

هدف این مجموعه بحث و بررسی عمیق درباره همه پیشرفتهای عمده فلسفی است و بدین منظور صفحات بسیاری را به افرادی اختصاص داده که در نظر عموم دانشمندان از بزرگان فلاسفه به شمار می‏روند.

این مجموعه هم برای متخصصان و هم برای دانشجویان و خوانندگان عمومی مفید خواهد بود. هر فصل را یک نویسنده صاحب‏نظر در آن باب نوشته است. فصلها را طوری نوشته‏‏اند که دسترسی به مطالب آسان باشد و در هر مجلد شرح اصطلاحات فنی نیز در پایان آمده است.

ahmad بازدید : 5260 جمعه 22 دی 1391 نظرات (2)

اصول فلسفه و روش رئاليسم

كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم نقطه تمركز و ثقل مباحث معرفت شناسي فلاسفه اسلامي است. اين اثر با تكيه بر ميراث فلسفي و بر اساس تحليل ها و ابتكارات محتوايي و صوري، توانسته است تا معرفت شناسي رئاليستي را در قالبي منقح و منظم عرضه دارد. در ايران، اين اثر و مباحث معرفت شناختي آن، توانسته است تا چشم انداز و منظري خاص را براي فلسفي انديشان بعدي فراهم آورد. پس از آن، علاقه مندان به اين ديدگاه در همين راستا و جهت به تأمّل، تحقيق و مقايسه پرداخته اند.

پارادايم اين معرفت شناسي عبارت است از معرفت شناسي بر محور «محصولات قواي ادراكي يا فرآورده هاي ادراكي». در اين معرفت شناسي محور مباحث، ميوه هاي درخت دستگاه ادراكي است نه ريشه هاي آن.

استفاده از طریق کتابخانه اینترنتی تبیان

دانلود کتاب موبایل اصول فلسفه و روش رئالیسم

دانلود کتاب صوتی اصول فلسفه و روش رئالیسم

خرید کتاب

دانلود خود کتاب جلد ١

دانلود خود کتاب جلد ٢

دانلود خود کتاب جلد ٣

دانلود خود کتاب جلد ٤

دانلود خود کتاب جلد ٥

 

ahmad بازدید : 22523 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (3)


تاریخ فلسفه اثر فردریک کاپلستون

 

 یکی از برجسته‌ترین آثار کلاسیک در زمینه تاریخ فلسفه است که در نه جلد به نگارش درآمده است.

این مجموعه توسط گروهی از مترجمان از جمله سیدجلال‌الدین مجتبوی، عبدالحسین آذرنگ، اسماعیل سعادت، داریوش آشوری، غلامرضا اعوانی، ابراهیم دادجو، بهاءالدین خرمشاهی و امیرجلال‌الدین اعلم به فارسی ترجمه شده است.

 

برای دانلود متن انگلیسی به لینکهای زیر مراجعه کنید:

جلد 1

جلد 2

جلد 3

جلد 4

جلد 5

جلد 6

جلد 7

جلد 8

جلد 9

 

ahmad بازدید : 2050 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (1)

The Oxford Handbook of Epistemology

Paul K. Moser

 

Abstract

This book includes 19 essays on the theory of knowledge by leading philosophers in the field. Its essays cover all the key areas in the field while making original contributions. Written in a manner accessible to advanced undergraduates as well as graduate students and professionals in philosophy, the book explains the main ideas and problems of contemporary epistemology while avoiding technical detail. Contributing to contemporary debates over the analysis, sources, and limits of human knowledge, the book represents such central topics as the nature of epistemic justification, the Gettier problem, skepticism, epistemic rationality, the internalism‐externalism debate, scientific knowledge, a priori knowledge, virtues in epistemology, epistemological duties, epistemology and ethics, mind and knowledge, the role of explanation in knowledge, epistemology in the philosophy of religion, and formal problems about knowledge. The various discussions share a concern for conceptual clarity and argumentative rigor in epistemology. The book ends with substantial bibliography on epistemology.

Keywords: a priori knowledge, epistemic duty, epistemic virtue, epistemology, externalism, Gettier problem, internalism, justification, knowledge, Paul Moser, philosophy, rational belief, rationality, skepticism, warrant


لینک دانلود کتاب

ahmad بازدید : 2444 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (1)

 

مبانی جامعه شناسی علم ، منوچهر محسنی، تهران، انتشارات طهوری،1386.  
جامعه شناسی علم ،رشته ای از جامعه شناسی تعریف شده است که به روابط متقابل میان علم وجامعه می پردازد وموضوعات مورد مطالعه  در آن عبارت اند از بررسی علم به عنوان یک نهاد اجتماعی ، بررسی نظام های روابط اجتماعی در قلمرو علم وپیوند های آن با جامعه .

ahmad بازدید : 1726 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (0)

در جهان امروز كه علم با همه پیشرفتهاى چشمگیر و حیرت انگیز از حلّ مشكلات اساسى جامعه بشر عاجز مانده است، آشنایى با دیدگاههاى اسلام در باره علم و معرفت مى تواند گامى بلند و مؤثر در ایجاد تحولى عظیم و سازنده و گره گشا باشد.

از آغاز تدوین حدیث در تاریخ اسلام به دلیل اهمیتى كه اسلام براى علم و آگاهى قایل است، همه جوامع حدیثى بخشى را به طرح دیدگاههاى این آیین آسمانى در باره علم و معرفت اختصاص داده اند؛ لیكن متاسفانه هنوز مجموعه اى كه نصوص اسلامى را در این باره یكجا و مستقل به صورت موضوعى در اختیار پژوهشگران قرار دهد، در میان تألیفات اصحاب حدیث یافت نمى شود.

كتابى كه در برابر شما است، چهارمین مجموعه مستقل از «موسوعة میزان الحكمة» و حاصل تلاش سالها تتبع و تحقیق در باره علم و معرفت از دیدگاه اسلام است و براى نخستین بار نصوص اسلامى در این زمینه را به صورت موضوعى در اختیار علاقمندان قرار مى دهد.

در این كتاب تلاش شده با بهره گیرى از متن قرآن و احادیث اسلامى از طریق فریقین، دیدگاههاى اسلام در باره جایگاه علم و معرفت، حقیقت علم، آثار علم، مبادى و موانع معرفت، تعلیم، تعلّم و عالم به طور مبسوط به جهان علم و دانش عرضه شود.
گفتنى است براى تكمیل مباحث مربوط به معرفت شناسى ، درکنار کتاب  العلم و الحكمة في الكتاب و السنة، ملاحظه كتاب «العقل والجهل فی الكتاب والسنة»" پنجمین مجموعه موسوعة میزان الحكمة نیز ضرورى است.
به امید روزى كه همه دانش پژوهان در سراسر جهان بویژه دانشجویان علوم اسلامى، با بهره گیرى از رهنمودهاى اسلام و منوّر ساختن خود به نور علم و حكمت، ظلمتكده جهان را روشن سازند، و دانش را از بردگى سرمایه داران و زورمداران رها، و در خدمت انسانیت قرار دهند.
در پایان لازم مى بینم كه از همه برادران عزیز در مركز تحقیقات دارالحدیث كه مرا در تألیف این مجموعه ارزشمند یارى رساندند، تشكّر كنم. بویژه از برادر فاضل وبزرگوار حجّة الإسلام والمسلمین شیخ رضا برنجكار كه مسؤولیّت گردآورى احادیث كتاب را به عهده داشته اند. خداوند در دنیا وآخرت به همه آنان جزاى خیر دهد.
محمّد محمّدى رى شهرى - 19 ربیع الثانى1418

بقیه در ادامه مطلب ...

ahmad بازدید : 10535 سه شنبه 19 دی 1391 نظرات (1)

لینک 1 دانلود تاریخ فلسفه دکتر ملکیان

لینک 2 دانلود تاریخ فلسفه دکتر ملکیان

 

کتاب تاریخ فلسفه مجموعه درس های استاد مصطفی ملکیان است که در جمع دانش پژوهان حوزه و دانشگاه در 1369 تا اواخر سال 1372 القاء شده است. این درس گفتارها که از روی نوارهای صوتی پیاده شده و صورت مکتوب یافته نشان دهندۀ تسلط ایشان بر تاریخ فلسفه غرب است.

ahmad بازدید : 12857 دوشنبه 18 دی 1391 نظرات (1)

 

استقراء گرایی: علم، معرفتی ماخوذ از یافته­های تجربی

 

معرفت علمی معرفتی است اثبات شده. نظریه علمی به شیوه دقیق از یافته­های تجربی که به واسطه مشاهده و و آزمایش به دست آمده­اند اخذ می­شوند. علم عینی است و عقاید شخصی هیچ نقشی در آن ندارند. تجربه منبع معرفت است.  طبق استقراءگرایی سطحی، علم با مشاهدات آغاز می­شود. گزاره­ها دو نوع هستند: 1. گزاره­های شخصیه که در زمان و مکان خاصی واقع می­شوند. 2. گزاره­های کلی که مدعی بیان خواص یا رفتار بعضی از چهر­ه­های جهان هستند. حال سوال این است......

 

ahmad بازدید : 6179 پنجشنبه 30 آذر 1391 نظرات (0)

 

‌معرفت‌شناسی‌ در قرآن‌

 

تأمل‌ دربارة‌ مسئله‌ معرفت‌ و علم‌ ریشه‌ در پیشینة‌ دانش‌ بشر دارد و بحث‌ دربارة‌ معرفت‌ انسان‌ با نخستین‌ تأملات‌ فلسفی‌ و علمی‌ بشر همراه‌ بوده‌ است. در تاریخ‌ اندیشه‌ اسلامی‌ نیز همواره‌ بخشی‌ از ابواب‌ و فصول‌ فلسفی، عرفانی‌ و حتی‌ کلامی‌ و فقهی‌ متوجه‌ این‌ مسئله‌ بوده‌ است‌ و هر دانشی‌ به‌ تناسب‌ اصول، مبادی‌  و اغراض‌  خود از زاویه‌ای‌ خاص‌ به‌ این‌ موضوع‌ نگریسته‌ و ابعادی‌ از آن‌ را مورد کاوش‌ قرار داده‌ است. بابهای‌ مربوط‌ به‌ وجود ذهنی، علم‌ و فصلهای‌ متعدد دیگری‌ که‌ به‌ احکام‌ مفاهیم، ماهیات، معقولات‌ اولی‌ و ثانوی‌ و مانند آن‌ می‌پردازند، از جمله‌ ابواب‌ و فصولی‌ هستند که‌ به‌ طور مستقیم‌ پیرامون‌ دانش‌ و معرفت‌ بشر سازمان‌ یافته‌اند.

آنچه‌ تحت‌ عنوان‌Epistemology  یاTheory of Knowledge  از قرن‌ نوزدهم‌ به‌ بعد و در صدساله‌ اخیر مطرح‌ شده‌ است،.....

ahmad بازدید : 1695 سه شنبه 28 آذر 1391 نظرات (0)

نام کتاب : آشنایی با معرفت شناسی

نویسنده : منصور شمس

تهیه شده در : انجمن معارف اسلامی ایران
ناشر : آیت عشق
نوبت چاپ : اول - بهار 82


از جمله کتاب های تالیفی ای که دو سال پیش در حوزه ی معرفت شناسی منتشر شد ، کتابی به نام " آشنایی با معرفت شناسی " نوشته ی منصور شمس بود. این کتاب به اعتراف مححقان معرفت شناسی در ایران، بهترین کتاب تالیفی مقدماتی در معرفت شناسی به زبان فارسی تا به کنون است.
این کتاب که در پنج فصل تنظیم یافته است :

 

ahmad بازدید : 4335 چهارشنبه 22 آذر 1391 نظرات (0)

 

جامعه شناسي شناخت

جامعه شناسي شناخت، علمي است كه: روابط متقابل و مناسبات انواع زندگي اجتماعي با انواع شناخت‌ها و دانش‌ها را نشان مي‌دهد. اجازه دهيد براي اينكه بيشتر با طرح اين موضوع آشنا شويم، مسأله «دانشِ دانش» را با پذيرش يك مسامحه در رديف‌هاي زير مشاهده كنيم:

1ـ شناخت شناسي: بررسي چگونگي پيدايش شناخت و آگاهي در انسان كه چيزي به نام «ذهن» به وجود مي‌آيد و بر زيست فردي و اجتماعي انسان (بالجمله يا في الجمله) شكل و جهت مي‌دهد و در نتيجه چيزي به نام جامعه و تاريخ را به وجود آورده است. طرح مسأله بدين صورت، مسأله‌اي از مسائل اساسي فلسفي را به نمايش مي‌گذارد كه از مسائل جامعه شناسي نيست.

2ـ جامعه شناسي شناخت: تفسير جامعه شناختي انديشه بشري: در اين طرح آگاهي انسان به عنوان يك پديده‌ي اجتماعي مانند ساير پديده‌هاي اجتماعي مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

3ـ جامعه شناسي شناخت: تفسير جامعه بر اساس چگونگي پيدايش آگاهي فردي و آگاهي اجتماعي و سير و تحول اين آگاهي‌ها و كاربردشان در تحول ساير ابعاد جامعه از قبيل اخلاق، اقتصاد، دين، سياست و....

در اين صورت جامعه شناسي شناخت در رديف: جامعه شناسي سياسي، جامعه شناسي اقتصاد، جامعه شناسي هنر، جامعه شناسي شناخت، قرار مي‌گيرد. با اين تفاوت كه سياست (مطابق نظر اجتماعي) و اقتصاد و هنر (در نظر بعضي‌ها) هر كدام صرفاً يك پديده اجتماعي هستند. ولي آگاهي، تنها در نظر اميل دوركيم، چنين است.

4ـ جامعه شناسي شناخت: بررسي تعاطي ميان جامعه و ذهن. يا: تبيين اتحاد ميان عين و ذهن در مرحله پيدايش ذهن، و تبيين مشاركت ميان جامعه و ذهن پس از مرحله اول پيدايش ذهن.

.....

ahmad بازدید : 790 چهارشنبه 22 شهریور 1391 نظرات (0)

«نیکولاس اوریت» و «آلیس فیشر» استادان فلسفه دانشگاه «وست آنجلیا»ی آمریکا حاصل تدریس‌های خود در معرفت‌شناسی را در کتابی گردآورند. مترجم فارسی نیز این اثر را همراه نقد آن در کتاب «نگاهی انتقادی به معرفت‌شناسی جدید» تدوین کرد.


ahmad بازدید : 3052 یکشنبه 22 مرداد 1391 نظرات (0)

 

 

 

 

 


در سال 1338 در روستاى دامنه از توابع فریدن اصفهان متولد شدم دوره دبستان را در همان روستا و دوره راهنمایى را در داران و سه سال هنرستان)  رشته برق  (را در تهران سپرى کردم، در سال سوم هنرستان به دلیل مسافرتى که به قم داشتم به حوزه علمیه و طلبگى علاقه مند شدم و تابستان همان سال (1356) وارد قم شدم و تحصیل رسمى طلبگى را از مهرماه سال 1356 در مدرسه رضویه شروع کردم
مجموع فعالیت هاى اینجانب تحت چهار عنوان قابل طرح است:
• تحصیل
• تدریس
• تألیف
• فعالیت فرهنگى و مدیریتى،
 

.

 

 

 

ahmad بازدید : 725 جمعه 22 اردیبهشت 1391 نظرات (0)

 

درآمدي بر روانشناسي علم

عاليت هاي شناختي و رفتارهاي حرفه اي دانشمندان در خلاء صورت نمي پذيرند. دانشمندان همچون تمام انسان هاي ديگر در يك متن زيستي، روانشناختي و اجتماعي زندگي و كار مي كنند. آنها شجره نامه دارند و خصوصيات و صفات زيستي خود را از خانواده خويش به ارث مي برند، در محيط خانواده رشد مي كنند و از آن تأثير مي پذيرند، خصوصيات شخصيتي ويژه اي پيدا مي كنند، هيجان ها و انگيزش ها بر آنها تأثيرات عميقي برجاي مي گذارد و حتي هنگامي كه به عنوان دانشمندان صاحب نام و با تجربه در آزمايشگاه هايشان به فعاليت علمي مشغول مي شوند،
ahmad بازدید : 3026 سه شنبه 08 فروردین 1391 نظرات (0)

 

دنیای امروز دنیای پرسش‏ها و کاوش‏هاست. هرکس به اقتضای محیط و به فراخور دانش خویش به دنبال مجهولاتی در ذهن و دانسته‏های خود می‏پوید. گاه پاسخ پرسش‏ها را در سبد محسوسات می‏جوید و گاه در مجمر معقولات؛ اما دسته‏ای از پرسش‏هاست که بنیادی و اساسی‏اند و تا به شکلی پایه‏ای حل نشوند، نمی‏توان به دنبال مسائل دیگری رفت.

بدون تردید در علوم بشری با مجموعه‏ای از قضایا مواجه هستیم. برای هر پژوهشگر و اندیشمندی جای این پرسش است که؛ با چه میزانی در مورد گزاره‏های آن داوری کند و با چه ابزاری آنها را بشناسد و بر چه اساسی معیار صدق و کذب آن‏ها را تشخیص دهد؟

در این میان، معرفت‏شناسی، علمی است که به این گونه مباحث اساسی بشر می‏پردازد و درباره هریک از آنها بحث، کاوش، گفت‏وگو می‏کند. امروزه بحث از معرفت‏شناسی به‌ویژه در حوزة دینی فراگیر شده، در سطح عموم نیز مطرح می‏گردد. جای آن دارد که اندیشمندان و فرهیختگان به ساده و روان کردن آنها همت گمارند و تلاش کنند.

کتابی که پیش رو دارید؛ با عنوان درآمدی بر معرفت شناسی و مبانی معرفت دینی از سری کتب مبانی اندیشة اسلامی است که رویکردی محققانه، روان و ساده به مباحث معرفت‏شناسی و مبانی معرفت دینی دارد. این نگاشته توسط جناب حجت‏الاسلام والمسلمین آقای دکتر محمد حسین‏زاده، مناسب برای دو واحد درسی به رشتة تحریر درآمده است.


بحث از اساسی‏ترین مباحث معرفت‏شناسی نظیر علم حضوری، علم حصولی و حقیقت صدق و معیار آن و همچنین شرح مباحث مربوط به معرفت دینی و مبانی آن مانند تعدد قرائت‏ها، پلورالیسم دینی، تعارض معرفت‏های دینی و دیگر معرفت‏های بشری از جمله مباحث مطرح‌شده در این کتاب است. پرسش‏ها و پژوهش‏هایی را که مؤلف محترم در آخر هر فصل ذکر کرده است به خواننده این امکان را می‏دهد که به گونه‏ای خلاقانه و با ذهنی کاوش‏گر در مورد مطالب تأمل و تحقیق کند.

این نوشتار در دو بخش در انتشارات مؤسسة آموزشی و پژوهشی امام خمینی، منتشر شده است. امید که این اثر مقبول خداوند سبحان و ولی او حضرت صاحب‌الامر افتد و خوانندگان را نیز خوش آید.

 

ahmad بازدید : 634 پنجشنبه 22 دی 1390 نظرات (0)



 
 
معرفتشناشی باور دینی، شاخه ای از فلسفه است که معرفت بودن باورهای دینی را مورد بررسی قرار می دهد. آلوین پلانتینگا، از این جهت شایسته بررسی و پژوهش است که تلاش می کند تا با زمینه های دینی، نظریه ای راجع به معرفت عرضه نماید که در نوع خود بی نظیر است. پاره ای از این پژوهش، شرح و تقریر دیدگاههای معرفت شناختی ای است که پلانتینگا، آن را ارائه نموده به نقد می کشد. از نظر پلانتینگا، این دیدگاهها، یا بواسطه تأکید بر مفهوم درون گرایی وظیفه شناختی، و یا بعلت نقص در توجه به مفهوم کارکرد صحیح، و یا هر دو، قابل پذیرش نیستند. طرح این نظریات از آن جهت دارای اهمیت است که انتقادات پلانتینگا از این دیدگاهها، افق روشنتری از نظریه خود پلانتینگا بدست می دهند. پلانتینگا، سعی می کند تا نقص موجود در این دیدگاهها را با در انداختن نظریه جدیدی که عنوان نظریه کارکرد صحیح در باب معرفت را یافته است، تدارک نماید. وی خطوط کلی این نظریه را از اندیشه های شخصیت های دینی ای نظیر باوینک، بارت و کالون، استخراج می نماید. همچنین وی می کوشد تا نظریه معرفت شناختی خود را بر باورهای دینی مسیحی اعم ازباورهای دینی مشترک با ادیان دیگر و مختص مسیحیت اطلاق نماید تا معرفت بودن باورهای دینی خود را به اثبات رسانده، اعتراض قرینه گرایانه به باوردینی را مورد چالش قرار دهد. این تلاش، مورد اتهامات و اعتراضات متعددی نیز بوده است که در این نوشتار، از ذکر آنها اجتناب نگردیده است. فرضیة نویسنده در این پژوهش را می توان در گزارة زیر خلاصه کرد که نظریه کارکرد صحیح، در باب معرفت، الزامات معرفت را بر آورده نمی سازد و از اعتراضاتی نظیر اعتراضات گتیه در معرفت شناسی، و ایمان گرایی در معرفت شناسی باوردینی، خلاصی ندارد . این فرضیه، چنانچه مشاهده می شود، مورد تأیید نویسنده قرار می گیرد و نتیجه گرفته می شود که اطلاق نظریه کارکرد صحیح بر باوردینی، نمی تواند نگرانی جامعه علمی جویای حقیقت را با ادعای واقعا پایه بودن اعتقاد به خدا، به آرامش و طمانینه برساند.

 

 

 

 
درباره ما
Profile Pic
این سایت علمی-ترویجی با تمرکز بر موضوع علم و معرفت شناسی ، حاوی مطالبی در موارد زیر می باشد: معرفت شناسی ، هستی شناسی علم و علم در فلسفه ، علم از دیدگاه کتاب و سنت ، علم دینی ، فلسفه ی علم عام و خاص ، علم شهودی و عرفانی ، منطق ، روان شناسی شناختی ، جامعه شناسی معرفت
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما بررسی موضوع علم از کدام منظر اهمیت بیشتری دارد؟
    علمی ، پژوهشی

      پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
    موسسه پژوهشی امام خمینی (ره)
    پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
    مؤسسۀ حکمت و فلسفه ايران
    مجمع عالی حکمت اسلامی
    انجمن حکمت و فلسفه ایران
    انجمن معرفت شناسی حوزه
    دانشکده ی فلسفه دانشگاه تهران
    دانشکده ی فلسفه تربیت مدرس
    دانشکده ی فلسفه شهید بهشتی
    دانشکده فلسفه دانشگاه تبریز
    دانشکده فلسفه دانشگاه اصفهان
    فلسفه و حکمت فردوسی مشهد
    دانشگاه باقرالعلوم
    پژوهشکده باقرالعلوم
    کانون پژوهشگران فلسفه و حکمت
    هم اندیشی استادان,نخبگان دانشگاهی
    مرکز ترجمه و نشر آثار انسانی اسلامی
    پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
    کانون اندیشه جوان
    فرهنگستان علوم اسلامی قم
    بنیاد ملاصدرا
    باشگاه اندیشه
    پرونده / جامعه ایرانی و علوم انسانی
    جنبش نرم افزاری و تولید علم
    پرتال جامع علوم انسانی
    پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
    Philosophia Islamica
    المعهد العالمي للفكر الإسلامي
    منطق در ایران
    اینک فلسفه
    زمان فلسفه
    لینک هایی فلسفی
    فلسفه نو
    نیستان فلسفه
    فلسفه و کودک
    انجمن فلسفه د.تهران
    حیات اندیشه
    پژوهشگاه دانشهای بنیادین
    کنفرانس های بین المللی
    free E.books
    Philosophy Resources
    انجمن فلسفه علم اروپا
    humanities
    socialsciences
    theory of knowledge
    آموزش مجازی MIT
    آموزش مجازی OpenCulture
    آموزش مجازی oyc
    آموزش مجازی ocw.usu
    onlinelibrary.wiley
    epistemelinks
    Epistemology Course Slides
    chalmers
    Philosophical.Psychology.lab
    articals
    علم دینی
    حلقه مطالعات فلسفه و انديشه اسلامي
    درباره فلسفه علم
    دانلود کتاب ۱
    دانلود کتاب ۲
    مکتب‌خونه!
    The Epistemology Page
    فروشگاه فرهنگ

    آمار سایت
  • کل مطالب : 54
  • کل نظرات : 18
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 71
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 31
  • بازدید امروز : 24
  • باردید دیروز : 33
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 145
  • بازدید ماه : 103
  • بازدید سال : 2,228
  • بازدید کلی : 420,913
  • کدهای اختصاصی

    مترجم سایت

    مترجم سایت

    کد سایت


    " size="15" name="T1" onclick="this.select()" />

    وبلاگ-کد لوگو و بنر